"Reset your skin"

Onderstaand een overzicht van de verschillende merken waar Beautysalon Buddha mee werkt en waarvan tevens de producten bij ons in de salon verkrijgbaar zijn:Bij Beautysalon Buddha is er bewust voor gekozen om met Nederlandse merken te werken zoals waarvan Cenzaa er een van is. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Cenzaa staat voor zijde. Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve producten met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-systeem toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving. Het tweede wederom Nederlandse merk dat Beautysalon Buddha gebruikt tijdens de behandelingen is Ik Skin Perfection. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient dan ook onze aandacht. Onze doelstelling is om jou bewust te maken van je huid en je keuzes. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid hebben wij bewuste keuzes gemaakt.
Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid ons uitgangspunt. Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.


OPI wie kent het niet, de marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, hiervoor bent u bij Beautysalon Buddha aan het goede adres ook gebruiken wij de nagel lakken tijdens de manicures en pedicures.

MARC INBANE is een vooraanstaande speler geworden op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.Opbellen